Welcome to our site. New customers save 15% this month with voucher code: FIRST15

Case Study: striking new displays for new Reception area

RSS
Case Study: striking new displays for new Reception area

Case Study: The Deanery C.E. Primary School

The Brief

The new Reception area at the The Deanery C.E. Primary School in Sutton Coldfield provided an exciting opportunity for a welcoming wall display for all pupils, staff and visitors.

The Head Teacher approached us to provide a professional solution that could showcase the children’s work, and where the content could easily be updated by staff when required.

The Solution

We supplied and installed two large inflows on the main reception wall, with A3 and A4 pockets for a high-impact display. As well as one standard inflow, we supplied a second bespoke inflow to best suit the available wall space. These inflows had the added benefit of a bespoke feature pocket on each display for the school crest and/or board title.

As part of the installation we also supplied and installed a standard staff inflow, designed to sit nicely alongside the two main feature display inflows.

The Impact

The Head Teacher says the impact has been a great one: “The children’s work can easily be shown in a striking display that is easy to change on a regular basis.”

And following this first initial successful project, we have since returned to install further internal and external displays and signs around the school.

Next Post

  • Rich Houghton